Hva er viktig når du velger beskyttere?

12-01-2022

For å velge riktig overspenningsvernsystem er det nødvendig å kjenne til mange faktorer som påvirker farenivået. Hver av avlederne har en rekke parametere som bestemmer deres egnethet for bruk i en gitt installasjon. Når du kjenner til farenivået og egenskapene til signalene til enhetene som skal beskyttes, anbefales det å velge en beskyttelsesenhet med rask responstid i tilfelle høyere spenning, litt høyere enn den nominelle.

Utformingen av beskyttelsesanordningen er også viktig, inkludert: antall beskyttelsesgrader, hvilke typer komponenter som brukes og produksjonsteknologien som brukes. Sammenlign nøye parametere, som også kan variere betydelig avhengig av sjokkpulsformen som ble brukt i testingen.

For å hjelpe deg med å velge en løsning som er skreddersydd for dine behov, har spesialistene våre laget en presentasjon viet til følgende problemstillinger:


Presentasjonen er tilgjengelig for deg via Youtube-plattformen: https://youtu.be/Klx0L7JYJ1w 

 

Vi oppfordrer deg til å kontakte vår tekniske avdeling. Vi tilbyr å designe en passende løsning, skreddersydd for installasjonens behov.

 

+48 22 691 90 65

projekty@ewimar.pl