10 år med Ewimars aktivitet - utvikling av tilbudet

09-12-2021

Ewimars 10-årsjubileum er et flott tidspunkt å ta en pause og oppsummere aktivitetene så langt. Våre prestasjoner er et resultat av konsekvente og systematisk arbeid. Takket være lagets engasjement, flid og kreativitet vi har gjennomført mange krevende prosjekter. Men la oss gå tilbake til begynnelsen tilby utvikling. Hvor begynte vi...?

Det første trinnet i selskapets utvikling var den grunnleggende Video PAL-sikkerheten. Vår første videosporbeskytter var SUG-2, som har den enkleste installasjonsmetoden, som består i å kutte koaksialkabelen, fjerne isolasjon og feste kablene til skrueterminaler, og dens gulgrønne kabel er beregnet for for lossing av last til bakken.

SUG-6 doble beskyttelser, integrert med videosporet, ble opprettet suksessivt og kraft. Lasten som strømmer gjennom kanalen blir plukket opp og sendt til med 3 påfølgende trinn, slik at den reduseres til et nivå som er trygt for de tilkoblede enhetene.

En annen milepæl for Ewimar-selskapet var flerkanalsenheter i form av et stativpanel, f.eks. LKTO-16R, dvs. paneler som beskytter videospor, noe som forenklet organiseringen av kabler i installasjonen. Det elektroniske kortet har en 3-trinns beskyttelse som beskytter mottaksenhetene mot virkningene av overspenning, lyn og høyspenningspåføring i lang tid. Den fremre delen av panelet har BNC-utganger, som brukes til å koble til mottaksenheter, som monitorer, DVR-er eller matrisebrytere. De individuelle kanalene til panelet er fullstendig atskilt fra hverandre, som muliggjør problemfri tilkobling av optiske eller galvaniske separatorer.

Over tid ble panelene beriket med FPS-strømfordelingsfunksjonen - den innebygde kamerastrømfordeleren kan forsyne opptil 16 kameraer uavhengig. Modulen er utstyrt med med beskyttelse mot kortslutning eller overspenning. Med utviklingen av teknologien har vi nådd utviklingen av trådløs Video AV-Link-overføring. Disse enhetene var beregnet for lyd-/videoradiooverføring i frekvensbåndet 5,8 GHz. De er designet for TV-systemer med lukket krets for å overføre bildet fra kameraer til opptaksenheter, matrisebrytere eller monitorer. Takket være bruken av trådløs overføring, la de til rette for utvidelse av eksisterende installasjoner, hvor det ikke var tekniske forhold for å legge kabler, og reduserte utgiftene til å bygge systemet på grunn av mangel på kostbare installasjonsarbeider. Innebygde retningsantenner sørget for en radiorekkevidde på opptil 2500 m. Over tid har disse enhetene blitt erstattet av nyere modeller som støtter de nyeste videostandardene.

Utviklingen av bransjen gjorde at løsninger basert på IP-enheter begynte å dukke opp på markedet. Pakkedataoverføring var rettet mot å forbedre effektiviteten av databehandling i "skyen". Ewimars tilbud inkluderer enheter
i en enkelt- og flerkanalsversjon, takket være at de har blitt brukt i enkle, samt omfattende LAN- og IP-CCTV-installasjoner, beskyttende kameraer, brytere og opptakere mot skade. For å sikre høyest mulig grad av beskyttelse ble det benyttet MOSFET-sikringer med eksepsjonelt rask utkoblingstid av de beskyttede kretsene.

Pre-laget individuelle beskyttere av PTF-1-ECO-serien - en økonomisk beskyttelse for IP industrikameraer installert i rom. De beskyttet mot effekten av overspenninger indusert i LAN-kabler under lynutladninger, så vel som hærverk. Enheten ble brukt med kabling i kategori 5, 5e og 6, og opprettholdt tilkoblingshastigheten i 100Base-T-standarden. Vernet hadde en 2-trinns beskyttelse mot induksjon av overspenninger inne i overføringsparene og potensialer mot bakken. Spenningsøkningen over 150V i forhold til jord førte til at overskuddet av spenningen ble utladet gjennom jordingslederen. For øyeblikket er produktet erstattet av PTF-51-ECO / PoE.

Gjennom utviklingen av systemene og variasjonen av installasjonen deres, var det nødvendig å skape mer effektive løsninger, derav utseendet til tre serier med beskyttelsesenheter, ECO / PRO / EXT, med forskjellig effektivitet. Dette gir mulighet for fleksibelt og individuelt utvalg av produkter for individuelle monteringspunkter, samtidig som de samme dimensjonene og utseendet opprettholdes. Du kan finne mer om forskjellene mellom effektiviteten til beskytterne
i vår kunnskapsbase:


https://ewimar.com/webpage/differences-between-the-effectiveness-of-surge-arresters.html.Samtidig ble konseptet med flerkanalsenheter basert på 4-kanals moduler utviklet, takket være hvilke tilkoblingspaneler med overspenningsbeskyttelse for Rack-skap ble laget, praktiske og fleksible i konfigurasjonen.

Som et resultat av utviklingen av produkttilbudet har LAN-beskyttelsesmodulene blitt beriket o PoE strømfordelingsfunksjon, skaper en ny InPoE-serie. Dette er sikkerhetsfunksjoner av høy klasse som gir et meget høyt beskyttelsesnivå samtidig som de distribuerer strøm fra en separat strømforsyning, uten behov for en PoE-svitsj.

I løpet av de siste årene med aktivitet har teamet vårt samlet den nødvendige erfaringen for å gjennomføre intensivt arbeid med beskyttere for Gigabit Ethernet 1000Base-T og 1000Base-TX installasjoner, som endte med etableringen av de mest effektive LAN-beskytterne i hele Ewimar-tilbudet. Et flerlags PCB, optimale sporparametere med perfekt veiledning av individuelle par og impedansjustering under produksjon, tillot å eliminere mange faktorer som påvirker forringelsen av signaloverføringskvaliteten. Enhetene har utmerkede påvirkningsparametere, minimal krysstale mellom parene og lav demping, noe som gjorde at de ble fullt ut kvalifisert som kategori 6 (4x 250MHz).

Vi har tjent selskapets resultater med det uerstattelige teamet og forretningspartnere. I løpet av de siste 10 årene har vi ofte svart på kundenes behov, og laget skreddersydde produkter som har blitt en permanent del av tilbudet, for eksempel PTZ-protokollkonverterere.

 

Vi takker alle hjerteligst for samarbeidet så langt. Vi vil gjerne understreke at de siste 10 årene har vært ekstremt utviklende og verdifulle for oss.

Vi ønsker oss selv og deg de neste tiårene med vellykket samarbeid.