Zmena v sortimente Ewimar

24-05-2019

Vážení zákazníci!
Na základe skúseností s konštrukciou ochranných systémov pre sieť Gigabit Ethernet sme vybudovali nové 100Mbit / IP-CCTV LAN bezpečnostné zariadenia od nuly.

Pomocou moderných simulačných systémov, veľmi podrobných výpočtov trvanlivosti, hrubých ladených plošných spojov a eliminácie škodlivých prvkov z okruhov sme získali výrobky vysokej kvality. Majú veľmi malé presluchy, zvýšenú trvanlivosť nárazu a odolnosť voči dlhým prúdovým impulzom vysokej hodnoty.

Zaviedli sa aj riešenia, ktoré uľahčujú pripojenie káblov LAN a výmenu / servis ochranných modulov. Úplne nové puzdrá Rack sú uzemnené pomocou kábla a uzemnením k modulom pomocou montážnych skrutiek - bez nutnosti spájkovania alebo pripájania ďalších vodičov sú navyše všetky nové moduly PTU navyše vybavené svorkami pre tienenie kábla.

Rad nových produktov je funkčne kompatibilný s predchádzajúcimi zariadeniami a má rovnaký rozsah rozmanitosti. Nižšie je uvedený zoznam výrobkov, ktorých výroba je ukončená a ich súčasné náhrady:

PTF-1- (ECO, PRO, EXT)/PoE - zmenené na PTF-51- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-1- (ECO, PRO, EXT)/PoE/DIN - zmenené na PTF-51- (ECO, PRO, EXT)/PoE/DIN

PTF-4- (ECO, PRO, EXT)/PoE - zmenené na PTF-54- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-4- (ECO, PRO, EXT)/PoE - zmenené na PTU-54- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-8- (ECO, PRO, EXT)/PoE - zmenené na PTF-58- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-8- (ECO, PRO, EXT)/PoE - zmenené na PTU-58- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-16- (ECO, PRO, EXT)/PoE - zmenené na PTF-516- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-16- (ECO, PRO, EXT)/PoE - zmenené na PTU-516- (ECO, PRO, EXT)/PoE

Nové moduly v dôsledku väčších zásuviek sa nedajú použiť v existujúcich puzdrách (PTU/PTF-RACK) a malo by sa použiť iba puzdro (aj kryt) novej série: PTU/PTF-5-RACK.

Nové moduly môžu byť vybavené výsuvnými modulmi, ale nezabudnite, že staré moduly nemajú uzemnenie s montážnymi skrutkami - použite spájkovaný drôt.