Zabezpečenie LAN / IP-CCTV

10-06-2021

Ponuka spoločnosti Ewimar obsahuje množstvo prepäťových ochrán - riešení zameraných na ochranu jednotlivých prvkov systémov LAN / IP-CCTV. Chránia pred účinkami prepätia spôsobeného bleskovými výbojmi alebo pokusmi o zámernú sabotáž činnosti systému.

Dostupný sortiment (www.ewimar.pl) obsahuje zariadenia v jednokanálovej aj viackanálovej verzii. Takéto riešenia vám umožňujú zvoliť si riešenie v mnohých jednoduchých a zložitých inštaláciách. Pre výber najlepšieho riešenia odporúčame kontaktovať technické oddelenie: +48 22 691 90 65, projekty@ewimar.pl.

Je potrebné pripomenúť, že nedostatok prepäťových ochrán v CCTV systéme môže spôsobiť trvalé poškodenie jednotlivých zariadení (kamery, rekordéry), preto na ochranu kamery i rekordéra odporúčame používať obmedzovače prepätia na oboch stranách detekčnej linky.

Táto ponuka obsahuje bezpečnostné opatrenia s rôznym stupňom účinnosti, čo umožňuje flexibilný a individuálny výber našich produktov pre jednotlivé inštalačné body: https://ewimar.pl/category/pl/zabezpieczenia-przeciwprzepieciowe-lan-ip-cctv