Oddeľovač videosignálu HD-CCTV

29-01-2019
Upozorňujeme, že sme zaviedli novú radu obrazových baluns, venovaných CCVT HD systémy, založené na AHD, CVI-HD a HD-TVI signály. Jedná sa o pasívne zariadenie, ktoré chránia kamery a rekordéry pred rušením a poškodením v dôsledku rozdielov potenciálov.
Naša ponuka zahŕňa štyri verzie videa baluns, dva pre koaxiálne a dva pre krútené dvojlinky s vstavaným meničom. Pre zaistenie maximálnej ochrany, z ktorých niektoré boli dodatočne vybavené vysoko kvalitným Extreme radu zvodičov prepätia.


HSO-1F-ECO
Základné galvanický oddeľovač pre analógové HD-kamerových systémov. Chráni rekordérov a kamery proti prepätiu počas búrok a zemné slučky potenciálov, často sa vyskytujúce v prípade, ak je zariadenie inštalované na kovových konštrukcií.
Odstraňuje obrazový šum, spôsobený prípadných rozdielov a rôznych zdrojov energie pre jednotlivé zariadenia


HST-1F-ECO
Základné galvanický oddeľovač pre analógové HD-kamerové systémy s integrovaným UTP Video Balun (UTP conveter). Chráni rekordérov a kamery proti prepätiu počas búrok a zemné slučky potenciálov, často sa vyskytujúce v prípade, ak je zariadenie inštalované na kovových konštrukcií.
Odstraňuje obrazový šum, spôsobený prípadných rozdielov a rôznych zdrojov energie pre jednotlivé zariadenia


HSO-1F-EXT
Advanced Video galanic oddeľovač navrhnutý tak, aby analógové HD-kamerové systémy, integrované s vysoko kvalitné prepäťovú ochranu (účinnosť až 10kA).
MOSFET poistky vstavané ďalej zvyšuje úroveň ochrany proti potenciálov a znižuje riziko poškodenia video balun cez zdĺhavé a opakujúce sa prepäťových špičiek. Odporúča sa pre inštaláciu na stožiare, stožiarov a v priemyselnom prostredí.


HST-1F-EXT
Advanced Video galanic oddeľovač navrhnutý tak, aby analógové HD-kamerové systémy, integrované s vysoko kvalitné prepäťovú ochranu (účinnosť až 10kA) a UTP Video balun UTP (prevodník). MOSFET poistka vstavaná zvyšuje úroveň ochrany proti potenciálov a eliminuje riziko poškodenia video balun cez zdĺhavé a opakujúce sa prepäťových špičiek. Odporúča sa pre inštaláciu na stožiare, stožiarov a v priemyselnom prostredí