Modulárne ochranné prvky - prispôsobené každej inštalácii

07-03-2024

Moduly PTU-54 a PTF-54 sú zariadenia zodpovedné za ochranu proti prepätiu prvkov inštalácie, ako sú: IP kamery, PoE switche a WiFi prístupové body. Spolupracujú s PoE napájaním v mnohých štandardoch IEEE, vrátane: 802.3af, 802.3at a 802.3bt - typ 3 (HiPoE, UPOE). Môžu byť použité v LAN sieťach v štandarde 10Base-T a 100Base-T.

Moduly série EXT, navyše využívajú technológiu MOSFET, vďaka ktorej dosahujeme veľmi vysokú úroveň ochrany - nielen proti prepätiu, ale aj proti náhlym skokom rozdielov potenciálov. Vynikajúce parametre prenosu dát a vysoká odolnosť proti nárazom sa dosiahnu vďaka použitiu dosiek PCB s veľkým obsahom medi a presnému vedeniu obvodov.

V PTF-54 sú na oboch stranách modulu (chránenej - DEVICE a nechránenej - LINE) použité RJ-45 zásuvky, vďaka čomu môžu byť moduly pripojené k iným patch panelom, ktoré slúžia ako ukončenia káblov. V PTU-54 je nechránená strana vybavená LSA konektormi, ktoré umožňujú priamy montáž káblov.

Moduly sú určené na montáž do obalov vyrobených z ABS plastu PTU/PTF-5-BOX (1 ks), PTU/PTF-5-BOX-DIN a do panelov PTU/PTF-5-RACK (až 4 ks). Použitím modulov rôznych modelov v jednom paneli dosiahneme systémy s rôznym účelom a úrovňou ochrany.

Pozývame Vás na oboznámenie sa s ponukou:

https://ewimar.eu/category/ru/molniyezashchita-4-kanalnaya