Sikkerhet LAN / IP-CCTV

10-06-2021

Ewimars tilbud inkluderer en rekke overspenningsvern - løsninger som tar sikte på å beskytte enkeltelementer i LAN / IP-CCTV-systemer. De beskytter mot virkningen av overspenninger som følge av lynutslipp eller forsøk på å bevisst sabotere systemdriften.

Det tilgjengelige sortimentet (www.ewimar.pl), inkluderer enheter, både i enkelt- og flerkanalsversjoner. Slike løsninger lar deg velge løsninger i mange enkle og komplekse installasjoner. For å velge den beste løsningen, anbefaler vi å kontakte teknisk avdeling: +48 22 691 90 65, projekty@ewimar.pl.

Det er verdt å huske at mangelen på overspenningsbeskyttelse i CCTV-systemet kan forårsake permanent skade på enkelte enheter (kameraer, opptakere), derfor anbefaler vi at du bruker overspenningsbegrensere på begge sider av deteksjonslinjen for å beskytte både kameraet og opptakeren.

Tilbudet inkluderer sikkerhetstiltak av ulik grad av effektivitet, som muliggjør fleksibelt og individuelt utvalg av produktene våre for individuelle installasjonspunkter: https://ewimar.pl/category/pl/zabezpieczenia-przeciwprzepieciowe-lan-ip-cctv