NY! HD-CCTV video separatorer

29-01-2019
Vær oppmerksom på at vi introduserte ny linje av video baluns, dedikert til HD CCVT systemer, basert på AHD, CVI-HD og HD-TVI signaler. De er passive enheter, som beskytter kameraer og opptakere fra forstyrrelser og skader som følge av potensialforskjeller.
Vårt tilbud inkluderer fire versjoner av video baluns, to for koaksial og to for tvunnet parkabel med innebygd konverter. For maksimal beskyttelse, og noen av dem har vært i tillegg utstyrt med en høy kvalitet Extreme serien overspenningsvern.


HSO-1F-ECO
Grunnleggende galvanisk separator for analoge HD-ITV-systemer. Det beskytter opptakere og kameraer mot overspenning under stormer og bakken sløyfe potensialer, ofte forekommer dersom utstyret er installert på stålkonstruksjoner.
Eliminerer bildestøy, forårsaket av potensialforskjeller og ulike strømkilder for de enkelte enhetene


HST-1F-ECO
Grunnleggende galvanisk separator for analoge HD-ITV-systemer med integrert UTP Video Balun (UTP conveter). Det beskytter opptakere og kameraer mot overspenning under stormer og bakken sløyfe potensialer, ofte forekommer dersom utstyret er installert på stålkonstruksjoner.
Eliminerer bildestøy, forårsaket av potensialforskjeller og ulike strømkilder for de enkelte enhetene


HSO-1F-EXT
Avansert video galanic separator designet til analoge HD-ITV-systemer, integrert med høy kvalitet overspenningsvern (effektivitet opp til 10 kA).
Den innebygde MOSFET sikring øker ytterligere beskyttelse mot potensialer og eliminerer risikoen for skade på video balun gjennom lange og repeterende over-spenning toppene. Anbefales for installasjon på master, stolper, og i industrielle miljøer.


HST-1F-EXT
Avansert video galanic separator designet til analoge HD-ITV-systemer, integrert med høy kvalitet overspenningsvern (effektivitet opp til 10 kA) og UTP video balun (UTP converter). Den innebygde MOSFET sikring øker nivået av beskyttelse mot potensialer og eliminerer risikoen for skade på video balun gjennom lange og repeterende over-spenning toppene. Anbefales for installasjon på master, stolper, og i industrimiljøer