RS-485 enheter

25-08-2022

RS-485-separatorer er enheter som eliminerer overføringsforstyrrelser i industrielle installasjoner, som følge av potensialforskjellen. De presenterte løsningene har i tillegg overspenningsvern på nivået 600W. Vi inviterer deg til å lese innlegget vårt. ;)

EW-485/1/1/So er dedikert til installasjoner der overføring alltid skjer i én retning. Den brukes i CCTV-systemer og utøvende enheter for industriell automasjon. Optisk separasjon med maksimal isolasjon på 1kV og overspenningsvern med effekt på 600W er tilstrekkelig for å beskytte bussenhetene mot induksjon av spenningspulser og hopp i potensialforskjellen.

EW-485/1/2/So er preget av full overføring av datapakker i begge retninger (halv dupleks), innenfor overføringshastighetsområdet fra 300 baud til 500 kilo baud. Når den er ferdig med å sende, slipper den overføringslinjen veldig raskt, noe som er viktig for effektive oppsett. Den brukes i alarmsystemer, adgangskontroll, CCTV, industriell automasjon og mange andre applikasjoner der toveis overføring er nødvendig. Den kan også brukes i Modbus RTU-nettverk.

EW-485/4/1/So er en ensrettet forsterker og splitter av telemetrisignaler, som bruker RS-485-bussen. Pakker som går til inngangen blir regenerert og i samme form sendt til 4 separate utganger, noe som sikrer en 4-dobling av lengden på hele bussen.

EW-485/4/2/So er en toveisforsterker og splitter av telemetrisignaler, som bruker RS-485-bussen. Fordeleren er perfekt for CCTV, adgangskontroll og industrielle automasjonssystemer for å oppnå en stjernetopologi, hvor skade (kortslutning) i en av grenene ikke blokkerer overføring i andre grener. Hver utgang har en omkoblingsbar 120Ohm termineringsmotstand.