Overspenningsvern for alarmsystemer

01-04-2021

     Vi inviterer deg til å bli kjent med alarmsystemene for overspenningsvernprodukter. Under designprosessen tok vi hensyn til spesifisiteten til alarmpanelene, mangfoldet i utformingen og signalkonfigurasjonen. Vi har laget universelle og effektive løsninger for å beskytte mot lynnedslag og overspenning. De gir beskyttelse for kretsene til alarmsonekretser, strøm, kommunikasjonsbusser og sirenekretser. Bruken av MOSFET-teknologi har resultert i å skape produkter med høy beskyttelseseffektivitet og kompatibilitet med nesten alle alarmsystemer som er tilgjengelige på markedet.

 

Ogranicznik przepięć systemu alarmowego

Produktene er tilgjengelige som flerkanalsmoduler eller frittstående overspenningsvern. De er montert nær hovedelementene i alarmsystemet. Overspenningsvernet vårt kan tilpasses fleksibelt avhengig av størrelsen på alarmsystemet, konfigurasjonen samt antall og type utstyr.

Flerkanalsmoduler er montert i et dedikert hus med praktisk tilgang til tilkoblinger og manipulasjonsbeskyttelse. Dens konstruksjon gjør det mulig å begrense monteringsaktiviteter, lette tilkoblingen av jording og organisere alarmkablene. Huset kan monteres normalt eller opp ned (180 grader), slik at det er forskjellige konfigurasjoner for montering av beskyttelsesmoduler og tilgang til tilkoblingsterminaler.

 

I tillegg til beskyttelsesmoduler med flere kanaler, er frittstående overspenningsvern som er montert på detektorens side også tilgjengelig - i miniatyr- og DIN-skinnemonterte hus.

Tilbudet vårt utvides regelmessig med nye produkter, avhengig av markedets etterspørsel og kundehenvendelser.

 

>>> SE PRODUKTER >>>