Nyheter fra Ewimars tilbud: BOX PTF

21-01-2022

Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med det siste tilbudet til Ewimar. Vi presenterer en ny versjon av hermetiske beskyttere.

BOX-1-PTF-51-EXT / PoE og BOX-2-PTF-51-EXT / PoE er LAN-overspenningsavledere, integrert med et høykvalitets hermetisk deksel i to størrelser. Takket være dette er det mulig å lage tilkoblinger og sette inn kabelen fra kameraet med alle kontakter, noe som gjør at de kan skjules og beskyttes mot fuktighet. Avlederne i denne formen brukes hovedsakelig i utendørs installasjoner, på vegger eller stolper (med den dedikerte U-BOX holderen). De er preget av en meget høy beskyttelseseffektivitet mot direkte utslipp, opptil 10kA. Det er også en versjon med skruforbindelser, hvis bruk øker effektiviteten til beskytteren enda mer. Ekstra kretser beskytter PoE-strømforsyningen mot ukontrollert spenningsøkning forårsaket av indusert overspenning.

 

BOX-1-PTF-51-EXT/PoE:

https://ewimar.pl/pl/zewnetrzny-ogranicznik-przepiec-lan-do-ochrony-kamer-i-mostow-radiowych-box-1-ptf-51-ext.html

BOX-2-PTF-51-EXT/PoE:

https://ewimar.pl/pl/zewnetrzny-ogranicznik-przepiec-lan-do-ochrony-kamer-i-mostow-radiowych-box-2-ptf-51-ext.html

 

De utvilsomme fordelene med PTF BOXer inkluderer raske, automatiske MOSFET-sikringer. Den anvendte teknologien (MOSFET) reduserer mange ganger nivået av overspenningsspenning som kan vises på den beskyttede siden sammenlignet med konvensjonelle løsninger. Det store huset gir praktiske tilkoblinger og kabelinngang fra kameraet med alle kontakter, som gjør at de kan skjules og beskyttes mot fuktighet.