Jubilee 20 SPIN (28./29. september 2022) - rapport

26-10-2022

Formålet med syklisk organiserte møter som en del av SPIN er å samskape et vennlig miljø for konstruktive diskusjoner, innholdsmessig utveksling av innsikt om utfordringene og mulighetene som dukker opp i lavspentinstallasjonsindustrien og retningene for markedsutvikling.

Ewimar-representanter, på en salgsfremmende stand forberedt for denne begivenheten i Bania-hotellet (Białka Tatrzańska), presenterte prinsippene som bør følges ved valg av beskyttere. De delte med deltakerne mange års kunnskap og erfaring oppnådd mens de laget design av sikkerhetssystemer med bruk av overspenningsavledere. De snakket om produkter dedikert til systemene: alarm, LAN og lukket krets-TV. Og også om forskjellene i beskyttelsesnivåene som kjennetegner Ewimars produkter.

Programmet for arrangementet inkluderer: foredrag av utstillere, workshops og nettverksbygging. Disse møtene gjorde det mulig å konfrontere meninger, antakelser og problemer med de som bransjespor. Den ervervede kunnskapen har utvilsomt den unike statusen, og dens frukter kan konsumeres innenfor rammen av de resulterende prosjektene, produktene og kontaktnettverket - varige profesjonelle relasjoner.

Videorapport: https://www.youtube.com/watch?v=Id4YFxDrgSc 

 

Vi vil takke arrangørene og deltakerne for deltakelsen på møtet og for så mange samtaler på standen vår. Vi sees i neste utgave!