Hva er forskjellen mellom produktgruppen PTU / PTF-5xx og PTU / PTF-6xx?

26-09-2022

Du spør oss ofte om forskjellene mellom produktene PTU / PTF-5xx og PTU / PTF-6xx ... Bør løsningene nevnt ovenfor brukes og når? Vi har det travelt med svaret. :)

Enhetene i PTU / PTF-6xx-serien er designet med den nyeste kretsdesign- og simuleringsteknologien og moderne høykvalitetskomponenter. De beskytter hver tråd av UTP / FTP-kabelen individuelt, derfor brukes de i de mest krevende installasjonene. De gir dataoverføring opp til 1000Mb/s med bruk av PoE-strømforsyning. De er beregnet for installasjoner basert på kategori 6 og 6A kabling. (PTF-616R-EXT / PoE).

Enheter i PTU/PTF-5xx-serien er løsninger beregnet for CCTV-enheter, som sikrer dataoverføring opptil 100 Mb/s. De er utformet slik at linje 1-2,3-6 fra Du spør oss ofte om forskjellene mellom produktene PTU / PTF-5xx og PTU / PTF-6xx ... Bør de nevnte løsningene brukes og når? Vi har det travelt med svaret. :) sa for kommunikasjon, og de tilkoblede linjene 4-5 og 7-8 for PoE-strøm. De er beregnet for installasjoner basert på kabling i kategori 5 og 5E. (PTF-516R-EXT / PoE).

Imidlertid bør det huskes at i begge tilfeller er det grunnleggende kriteriet for å velge en gruppe produkter ikke typen kabling, men den nødvendige maksimale dataoverføringskapasiteten, dvs. 100Mb/s eller 1000Mb/s.

 

Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med produktene. :)