Hva er forskjellen mellom Ewimars serie med LAN-beskyttere?

09-02-2023

Vi støter ofte på spørsmålet om hvilken beskytter som passer for dine LAN / CCTV-installasjoner...? Før vi svarer prøver vi alltid å innhente så mye informasjon som mulig om type kabler og deres plassering, samt plassering av endeenheter. Takket være dette er vi i stand til å velge det mest passende beskyttelsesnivået som tilbys av oss. Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med egenskapene til produktserien:

ECONOMICAL-serien er dedikert til enheter som kun er installert inne i bygningen (unntatt industrianlegg). Den gir beskyttelse på nivået 100A per ledning og er en relativt billig løsning.

PROFESSIONAL-serien har økt effektivitet med mulighet for å bære høyverdig last. Innebygde to grader av beskyttelse med en frakoblingsforsinkelseslinje i form av høyeffektmotstander, gir beskyttelse på nivået 2,5kA per kabelkjerne.

EXTREME-serien er den mest moderne overspenningsvernløsningen med beskyttelse på nivået 2,5kA per kabelkjerne. I tillegg til komponentene som brukes i PRO-serien, har de en ekstra tredje grad av beskyttelse i form av superraske MOSFET-sikringer med automatisk tilbakestilling. Den beskytter meget effektivt mot plutselige strømimpulser som oppstår under utladninger og potensialforskjeller. MOSFET-sikringen oppdager automatisk økningen i strøm og kutter av den beskyttede kretsen på 1 µs. Viktigere, etter at overspenningen er undertrykt av beskyttelseselementene, gjenopprettes forbindelsen umiddelbart.

Vi inviterer deg til å kontakte oss - det vil være en glede for oss! :)