Hva er forskjellen mellom Ewimar-serien med LAN-beskyttere?

04-11-2021

For å ta hensyn til de ulike risikonivåene har vi utviklet 3 grupper av verneutstyr med ulik effektivitet. Dette gir mulighet for fleksibelt og individuelt utvalg av produkter for individuelle monteringspunkter, samtidig som de samme dimensjonene og utseendet opprettholdes.

Vi presenterer en beskrivelse av forskjellene mellom ECONOMICAL, PROFESSIONAL og EXTREME-seriene og anbefalt bruk:


ECONOMICAL er et sett med økonomiske løsninger som tar sikte på å beskytte enheter som kun er installert inne i bygningen (med unntak av industrianlegg). Den gir effektiv beskyttelse mot plutselig spenningsøkning på individuelle par av UTP-tvinnet par, hvis kilde er en sterk elektromagnetisk feltpuls som følger med utladninger. Den beskytter også mot elektrostatiske overspenninger og effekten av elektroniske sjokkpistoler.

 

PROFESSIONAL er løsninger med økt beskyttelseseffektivitet og utslipp av høyverdilaster direkte til bakken. Innebygde 2 trinn med en frakoblingsforsinkelseslinje i form av økte effektmotstander, tillater å eliminere elektrostatiske overspenninger og direkte strømmer av store overspenningsstrømmer. PRO-serien er den grunnleggende beskyttelsen for enheter installert utenfor bygninger, for eksempel industrielle IP-kameraer eller trådløse nettverkssendere. Nøye utformede kretser og komponenter med lav kapasitet har liten effekt på det overførte signalet.

 

EXTREME er løsninger som bruker den nyeste teknologien innen overspenningsvern. I tillegg til de typiske komponentene som brukes i PRO-serien, har de en ekstra grad av beskyttelse i form av superraske MOSFET-sikringer med automatisk tilbakestilling. Denne innovative løsningen beskytter meget effektivt mot plutselige strømpulser som oppstår under utladninger og potensialforskjeller. MOSFET-sikringen oppdager automatisk økningen i strøm og kutter den beskyttede kretsen innen 1 µs. Etter at overspenningen er undertrykt av beskyttelseselementene, gjenopprettes forbindelsen umiddelbart. EXT-serien anbefales for endeenheter, spesielt utsatt for utslipp, for eksempel: IP industrikameraer, radiobroer, montert på master og tak på bygninger og i industrianlegg. Ultralav kretskapasitans (ca. 3pF) påvirker knapt veldig høyfrekvente signaler.


For å velge riktig løsning tilbyr vi konsultasjoner med vår tekniske avdeling. Vi inviterer!

 

+48 22 691 90 65

projekty@ewimar.pl