Fra hyllen Ewimar: Overspenningsfangere

15-03-2021

Korrekt utvalgte overspenningsavledere garanterer sikkerheten til telekommunikasjonsinstallasjonen.
Ukontrollert spenningsøkning i lederne kan føre til skade eller til og med ødeleggelse tilkoblede enheter.

Før du mister verdifulle data eller enheter, og enda mer hvis den beskrevne situasjonen skjedde allerede er plassert, er det verdt å vurdere hvilke typer overspenningsvern som er tilgjengelige på markedet. Det er verdt å huske at direkte utslipp som er ansvarlige for skaden, selv om de statistisk sett er veldig sjeldne, kan deres innvirkning i en enkelt bygning være ødeleggende. innenfor en radius på flere hundre meter.

Overspenninger er fenomener som ikke bare forekommer i elektriske installasjoner, men også i teletekniske installasjoner. Arresters er designet for å beskytte slike installasjoner overspenning (SPD), dedikert til bestemte typer installasjoner.

En effektiv overspenningsbegrenser tjener til å beskytte den elektroniske enheten mot energien som genereres av flash-over og potensialene som genereres mellom lederne. Ewimar-spesialister velger enheter på en slik måte at hver installasjon er så godt beskyttet som mulig, avhengig av plasseringen til sluttenhetene.

Vi oppfordrer deg til å bli kjent med tilbudet (overspenningsavledere): https://ewimar.pl/webpage/pl/jak-wybrac-odpowiednie-ograniczniki-przepiec.html

Trenger du å velge en løsning som oppfyller dine forventninger? Det er verdt å ta kontakt med vår tekniske avdeling. Vi vil foreslå en løsning tilpasset dine behov.

 

+48 22 691 90 65

projekty@ewimar.pl