EWIMAR på SPIN Extra 2021 online konferanse!

01-04-2021

Vi inviterer deg til Meeting of Designers of Low Voltage Installations - Spin Extra 2021. Dette er en syklisk begivenhet som tar sikte på å skape betingelser for fri utveksling av kunnskap og kontakter i bransjen med lav strøm.

I 18 år har designere møtt produsenter og distributører for å skape et verdifullt miljø for å konfrontere innsikt i den nyeste teknologien og bransjeløsninger.

I år finner SPIN Extra 2021-arrangementet med Ewimar sted 17. mars i år. (unntaksvis i online-formelen). I form av webinars vil representanter for bransjen presentere informasjon om trender, teknologiske innovasjoner og behovene til lavstrømsindustrien.

Etter å ha lyttet til foredraget vil deltakerne ha til rådighet online stands som er spesielt forberedt for denne anledningen. En av dem vil inneholde @Ewimar-designere. De vil svare på spørsmålene dine og diskutere mulighetene for å bruke overspenningsvernutstyr i prosjekter, avhengig av type anlegg - alt for å gi kunden pålitelige og komplette systemer skreddersydd for hans individuelle behov.

Vi venter på deg, lenke til registrering: https://spin.lockus.pl/

Rapport fra arrangementet kommer snart!


Mer om våre løsninger på: www.ewimar.pl