Ewimar: ofte stilte kundespørsmål: PTF-51-EXT / PoE / Micro - hvordan og hvor skal en miniatyroverspenningsavleder installeres?

04-07-2022

I dagens innlegg vil vi svare på en annen sak: PTF-51-EXT / PoE / Micro - hvordan og hvor skal miniatyren EXT-seriens overspenningsavleder installeres?

Hva er bruken?
PTF-51-EXT / PoE / Micro er en miniatyr overspenningsavleder, dedikert til 10Base-T og 100Base-T LAN-nettverk. Dens små dimensjoner og kabelen med RJ-45-plugg gir rask og enkel installasjon og skjuler enheten i små hus. Ideelt egnet for beskyttelse av IP CCTV-kameraer, som bruker mellomstore koblingsbokser, skjuletilbehør og andre kabeltilkoblinger.

Hvor vil det fungere best?
Det anbefales for beskyttelse av LAN-enheter montert på stolper, bommer eller metallkonstruksjoner. Takket være bruken av MOSFET-teknologi eliminerer den effektivt overspenninger inne i overføringslinjer og er mindre utsatt for skade som følge av langvarige overspenningsstrømmer. Takket være dens raske respons på overskredet seriestrøm, er den en utmerket beskyttelsesløsning mot utjevningsstrømmene som genereres under utladningen mellom konstruksjonens individuelle jordingspunkter. Det er viktig ved CCTV-installasjoner, hvor mange endeenheter er installert på stolper eller i et industrielt miljø.Et spesielt koblingsarrangement beskytter enhetene mot spenningsstøt på PoE kraftlinjer i hver av de mulige standardene (også overført på overføringslinjer ). Dessverre gir ikke enheten skjermkontinuitet for FTP-kabelen, så dersom slik kontinuitet er nødvendig er det nødvendig å bruke andre enheter fra tilbudet.

Hva bør du huske på?
For å sikre et tilstrekkelig beskyttelsesnivå, er det nødvendig å koble beskytteren til bakken eller, i fravær, til PE-lederen. Jordingen til begrenseren må ikke kobles til lynbeskyttelseskretsene og begrenseren må ikke jordes i nærheten av jordelektroden til lynbeskyttelseskretsen.

Hvis du har spørsmål, gir vi full teknisk støtte: telefon: +48 22 691 90 65, e-post: projekty@ewimar.pl