Ewimar: Ofte stilte kundespørsmål. Hvordan velge serien med beskyttere for LAN-nettverket riktig?

05-05-2022

I en serie innlegg med tittelen "Ewimar: de vanligste kundespørsmålene", vi prøver å svare på alle spørsmål som kommer til Ewimars salgsavdeling. I første innlegg fra denne serien diskuterte vi omstendighetene til fordel for å investere i overspenningsvern: https://ewimar.pl/blog/pl/ewimar-najczestsze-pytania-klientow.html. I dagens innlegg vil vi svare på neste problemstilling: Hvordan velge en serie LAN-nettverksbeskyttere riktig?

I et tidligere innlegg forklarte vi viktigheten av egenskapene til anlegget som vi gir overspenningsvern på. Ved å bruke eksemplet med IP CCTV-systemet, vil vi gjerne introdusere deg til prinsippet om riktig valg av Ewimar-beskyttere. Ved å bruke eksempelet på IP-kameraets installasjonsdiagram nedenfor, drevet av en bryter eller opptaker med innebygd PoE-forsyning, forklarer vi hvor enkelt det er :-).

Enheter som er installert inne i bygningen (unntatt industrianlegg) er sikret med ECO-serien (effektivitet opp til 100A / kabelkjerne), og for beskyttelse av enheter plassert utenfor bygget bruker vi PRO-serien (effektivitet opptil 2kA / kabel). kjerne) eller EXT-serien (effektivitet 2kA)./trådkjerne i MOSFET-teknologi), avhengig av arrangementet av endeenheter og kabling. En viktig regel for riktig valg av avledere er å bruke avledere av samme serie på én signallinje. Takket være dette opprettholdes det passende effektivitetsnivået, noe som sikrer tilstrekkelig beskyttelse. Hvis du har spørsmål eller utvalgte enheter, står vi til din disposisjon.

(Guide PDF)