Ewimar: ofte stilte kundespørsmål: Hva er forskjellen mellom PTU- og PTF-paneler?

13-07-2022

Kunder spør oss ofte hva som er forskjellen mellom PTU- og PTF-paneler. Vi svarer! Vel, forskjellen ligger i inngangskontaktene, dvs. kontaktene på den truede siden.

I PTU-paneler bruker vi LSA-kontakter (tidligere KRONE) med klemmer for skjermede kabler. En spesiell fordel med LSA-kontakter er den gode tilkoblingskvaliteten og høyere støtmotstand enn RJ45-kontakter, noe som er viktig ved overspenninger med høy overspenningsverdi - produkteksempel: PTU-516R-EXT / PoE.

I PTF-paneler bruker vi skjermede RJ45-kontakter av høy kvalitet som inngangskontakter, som ifølge mange meninger letter og fremskynder tilkoblingen av panelet til installasjonen og muliggjør praktisk veksling av kabler mellom portene på beskytteren - produkt eksempel: PTF-516R-EXT / PoE. I begge tilfeller har installatøren ekstra hull til rådighet for å feste kabler for å beskytte dem mot uttrekking.

 

Hvis du ønsker å lære mer om produktene våre, vennligst kontakt vår salgsavdeling - Paweł og Damian, de vil gjerne svare på spørsmålene dine. :)