En endring i Ewimar produktsortiment

24-05-2019

Kjære kunder!
Ved å bruke opplevelsen i konstruksjonen av beskyttelsessystemer for Gigabit Ethernet-nettverket, har vi bygget de nye 100Mbit / IP-CCTV LAN sikkerhetsenhetene fra bunnen av.

Ved hjelp av moderne simuleringssystemer, svært detaljerte holdbarhetsberegninger, tykke avstemte trykkkretser og eliminering av skadelige elementer fra kretsene, har vi oppnådd produkter av meget høy kvalitet. De har svært små crosstalks, økt slitestyrke og motstand mot lange nåværende pulser med høy verdi.

Løsninger er også innført som gjør det enklere å koble til LAN-kabler og erstatte / betjene beskyttende moduler. De helt nye rackhusene er jordet med en kollektivkabel og jordforbindelse til modulene ved hjelp av monteringsskruer - uten behov for lodding eller tilkobling av ekstra ledninger, i tillegg er alle nye PTU-moduler i tillegg utstyrt med klemmer for kabelskjermen.

Utvalget av nye produkter er funksjonelt kompatibelt med tidligere enheter og har samme utvalg av mangfold. Følgende er en liste over utgåtte produkter og deres nåværende erstatninger:

PTF-1- (ECO, PRO, EXT)/PoE - endret til PTF-51- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-1- (ECO, PRO, EXT)/PoE/DIN - endret til PTF-51- (ECO, PRO, EXT)/PoE/DIN

PTF-4- (ECO, PRO, EXT)/PoE - endret til PTF-54- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-4- (ECO, PRO, EXT)/PoE - endret til PTU-54- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-8- (ECO, PRO, EXT)/PoE - endret til PTF-58- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-8- (ECO, PRO, EXT)/PoE - endret til PTU-58- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-16- (ECO, PRO, EXT)/PoE - endret til PTF-516- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-16- (ECO, PRO, EXT)/PoE - endret til PTU-516- (ECO, PRO, EXT)/PoE

Nye moduler på grunn av større uttak kan ikke brukes i eksisterende hus (PTU/PTF-RACK), og bare hus (også deksel) i den nye serien skal brukes: PTU/PTF-5-RACK.

Nye moduler kan utstyres med uttrekkbare moduler, men husk at gamle moduler ikke har jordforbindelse med monteringsskruer - bruk loddetråd.