Distributører og separatorer for RS-485 buss

26-03-2024

Vi inviterer deg til å bli kjent med vårt tilbud av enheter for å forsterke RS-485 bussignalet. Ved å bruke en separator er det mulig å øke antall endeenheter i installasjoner basert på 2-leders RS-485 bussystemer. RS-485 buss separatorer er også enheter som eliminerer forstyrrelser i overføringen i industrielle installasjoner, som oppstår på grunn av potensialforskjeller. For øyeblikket er de mest populære produktene:

EW-485/1/2/So - kjennetegnes av full gjennomstrømning av datapakker i begge retninger (halv duplex), med en overføringshastighet på opptil 500 kbaud. Etter at sendingen er avsluttet, frigjøres linjen raskt, noe som er viktig for effektive konfigurasjoner. Den brukes i alarmsystemer, CCTV, adgangskontroll, industriell automatisering (kan brukes i Modbus RTU-nettverk).

EW-485/4/2/So - er en toveis forsterker og distributør for telemetrisignaler som bruker RS-485-buss med en overføringshastighet på opptil 500 kbaud. Den tillater utvidelse av nettverket til maksimalt 512 enheter ved bruk av lavimpedante drivere i tilkoblede enheter. Distributøren fungerer perfekt i CCTV-systemer, adgangskontroll og industriell automatisering for å oppnå en stjernetopologi, der en feil (kortslutning) i en av grenene ikke forårsaker blokkering av overføringen på de andre grenene. Hvert utgang har en bryterbar termineringsmotstand på 120 Ohm.

Vi inviterer deg til å bli kjent med resten av tilbudet:

https://ewimar.eu/category/no/separatory-zabezpieczenia-dystrybutory-rs485