Beskyttelsesmoduler - tilpasset til hver installasjon

07-03-2024

Moduler PTU-54 og PTF-54 er enheter som er ansvarlige for overspenningsbeskyttelse av installasjonselementer som IP-kameraer, PoE-switcher og WiFi-aksesspunkter. De samarbeider med PoE-strømforsyning i flere IEEE-standarder, inkludert 802.3af, 802.3at og 802.3bt - type 3 (HiPoE, UPOE). De kan brukes i LAN-nettverk i standardene 10Base-T og 100Base-T.

EXT-serien av moduler bruker også MOSFET-teknologi, som gir en svært høy grad av beskyttelse - både mot overspenninger og plutselige potensialforskjeller. Utmerkede dataoverføringsparametere og høy slagfasthet oppnås ved å bruke PCB-plater med høy kobberinnhold og presis ledning av kretser.

I PTF-54 er det på begge sider av modulen (beskyttet - DEVICE og ubeskyttet - LINE) brukt RJ-45-kontakter, slik at modulene kan kobles til andre patchpaneler som er endepunkter for kabler. I PTU-54 er den ubeskyttede siden utstyrt med LSA-kontakter, som gir mulighet for direkte montering av kabler.

Modulene er beregnet for montering i kabinetter laget av ABS PTU/PTF-5-BOX (1 stk.), PTU/PTF-5-BOX-DIN og i paneler PTU/PTF-5-RACK (opptil 4 stk.). Ved å bruke moduler av ulike modeller i ett panel, kan vi oppnå systemer med ulike formål og beskyttelsesnivå.

Vi inviterer deg til å bli kjent med vårt tilbud:

https://ewimar.eu/category/no/4-kanals-overspenningsvern