Atmosfæriske utslipp i sommersesongen

18-08-2021

Toppen av stormsesongen i Polen faller på høytiden. Klimaendringene fører med seg voldsomme stormer, kraftig nedbør, haglbyger og til og med tornadoer. Det er om sommeren at det er uker med kraftige lynnedslag, hvis effekter kan være farlige. La oss ikke være likegyldige for denne trusselen, det er verdt å tenke på riktig beskyttelse av elektronikk på forhånd.

I dagens innlegg kan du se lynnedslagene registrert av Ewimar -spesialisten: https://www.youtube.com/watch?v=DWlqtkzxxHk.Meteorologer slår alarm om at stormsesonger i Polen vil bli lengre og mer ødeleggende. Dermed vokser betydningen av mer effektive overspenningsvernsystemer. Det er verdt å vurdere hva vi kan gjøre for å beskytte utstyret mot brenning eller skade. Denne situasjonen kan bli veldig pinlig, fordi mange ganger er det situasjoner der ingen garanti dekker denne typen reparasjoner.

Så hva skal jeg gjøre for å effektivt beskytte elektronikken? Det er verdt å investere i profesjonelle overspenningsvernprodukter, for eksempel overspenningsavledere. De tilgjengelige løsningene presenteres i vår kunnskapsbase som vi hjertelig inviterer deg til: Hvordan beskytte elektronikk på riktig måte?