19 SPIN online - møter med designere, høstutgave for designere fra hele Polen 20. oktober!

13-10-2021

Hensikten med de syklisk organiserte møtene som en del av SPIN er å skape et vennlig miljø for konstruktive diskusjoner, materiell utveksling av innsikt om utfordringene og mulighetene som dukker opp i lavspenningsinstallasjonsindustrien og retningene for markedsutvikling.

Som en del av foredraget vil Mirosław Gondek (Ewimar) - designer av elektroniske enheter, utvikler og programmerer av mikroprosessorenheter, diskutere fenomenet overspenning og dets risiko under temaet: SURGE ARRESTERS - hvorfor skal de brukes i teletekniske prosjekter? (20. oktober, 10:50 - 11:25). Vi inviterer deg til å delta i dette arrangementet i dag. Registrering: https://spinonline.lockus.pl/rejestracja/.

Etter forelesningene vil det være en Q & A -seksjon med spørsmål til høyttalerne, hvor du vil kunne få svar på spørsmål som plager deltakerne. Etter forelesningene inviterer vi deg til den virtuelle standen som er utarbeidet av Ewimar, hvor du vil kunne for å se produkttilbudet og laste ned materialer relatert til tilbudet.

Videokonsultasjon med representanter for selskaper vil også være mulig, som vil bidra til å fjerne tvil om valg av løsninger, i henhold til klientens forventninger. Under nettmøtet blir det konkurranser med attraktive premier! Vi anbefaler aktiv lytning til presentasjonen og årvåkenhet for å kunne angi riktig svar på spørsmålet i riktig øyeblikk og vinne premien.