Změna sortimentu Ewimar

24-05-2019

Drazí zákazníci!


Díky zkušenostem s konstrukcí ochranných systémů pro síť Gigabit Ethernet jsme postavili nové bezpečnostní zařízení 100Mbit / IP-CCTV LAN od nuly.

Pomocí moderních simulačních systémů, velmi podrobných výpočtů trvanlivosti, tlustých tištěných obvodů a eliminace škodlivých prvků z okruhů jsme získali výrobky vysoké kvality. Mají velmi malé přeslechy, zvýšenou odolnost proti nárazu a odolnost vůči dlouhým proudovým pulsům vysoké hodnoty.

Byla také zavedena řešení, která usnadňují připojení kabelů LAN a nahrazují / opravují ochranné moduly. Úplně nová pouzdra Rack jsou uzemněna pomocí kolektoru a uzemnění k modulům pomocí montážních šroubů - bez nutnosti pájení nebo připojování dalších vodičů jsou navíc všechny nové moduly PTU navíc vybaveny svorkami pro stínění kabelu.

Řada nových produktů je funkčně kompatibilní s předchozími zařízeními a má stejný rozsah rozmanitosti. Níže je uveden seznam výrobků, které již nejsou v prodeji, a jejich současných náhrad:

PTF-1- (ECO, PRO, EXT)/PoE - změněno na PTF-51- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-1- (ECO, PRO, EXT)/PoE/DIN - změněno na PTF-51- (ECO, PRO, EXT)/PoE/DIN

PTF-4- (ECO, PRO, EXT)/PoE - změněno na PTF-54- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-4- (ECO, PRO, EXT)/PoE - změněno na PTU-54- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-8- (ECO, PRO, EXT)/PoE - změněno na PTF-58- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-8- (ECO, PRO, EXT)/PoE - změněno na PTU-58- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTF-16- (ECO, PRO, EXT)/PoE - změněno na PTF-516- (ECO, PRO, EXT)/PoE

PTU-16- (ECO, PRO, EXT)/PoE - změněno na PTU-516- (ECO, PRO, EXT)/PoE

Nové moduly v důsledku větších zásuvek nelze použít ve stávajících pouzdrech (PTU/PTF-RACK) a mělo by být použito pouze pouzdro (také kryt) nové řady: PTU/PTF-5-RACK.


Nové moduly mohou být vybaveny výsuvnými moduly, ale pamatujte, že staré moduly nemají uzemnění pomocí montážních šroubů - použijte pájený drát