Zabezpečení LAN / IP-CCTV

10-06-2021

Nabídka společnosti Ewimar zahrnuje řadu přepěťových ochran - řešení zaměřených na ochranu jednotlivých prvků LAN / IP-CCTV systémů. Chrání před účinky přepětí v důsledku výbojů blesku nebo pokusů o úmyslnou sabotáž provozu systému.

Dostupný sortiment (www.ewimar.pl) zahrnuje zařízení v jednokanálové i vícekanálové verzi. Taková řešení vám umožňují vybrat si řešení v mnoha jednoduchých a složitých instalacích. Pro výběr nejlepšího řešení doporučujeme kontaktovat technické oddělení: +48 22 691 90 65, projekt@ewimar.pl.

Je třeba si uvědomit, že nedostatek přepěťových ochran v CCTV systému může způsobit trvalé poškození jednotlivých zařízení (kamery, rekordéry), proto doporučujeme používat omezovače přepětí na obou stranách detekční linky k ochraně kamery i rekordéru.

Nabídka zahrnuje bezpečnostní opatření různého stupně účinnosti, která umožňují flexibilní a individuální výběr našich produktů pro jednotlivá instalační místa: https://ewimar.pl/category/pl/zabezpieczenia-przeciwprzepieciowe-lan-ip-cctv