Oddělovač videosignálu HD-CCTV

29-01-2019
Upozorňujeme, že jsme zavedli novou řadu obrazových baluns, věnovaných HD-CCVT systémy, založené na AHD, CVI-HD a HD-TVI signály. Jedná se o pasivní zařízení, které chrání kamery a rekordéry před rušením a poškozením v důsledku rozdílů potenciálů.
Naše nabídka zahrnuje čtyři verze videa baluns, dva pro koaxiální a dva pro kroucené dvojlinky s vestavěným měničem. Pro zajištění maximální ochrany, z nichž některé byly dodatečně vybaveny vysoce kvalitním Extreme řady svodičů přepětí.


HSO-1F-ECO
Základní galvanický oddělovač pro analogové HD-kamerových systémů. Chrání rekordérů a kamery proti přepětí během bouřek a zemní smyčky potenciálů, často se vyskytující v případě, je-li zařízení instalována na kovových konstrukcí.
Odstraňuje obrazový šum, způsobený případných rozdílů a různých zdrojů energie pro jednotlivá zařízení


HST-1F-ECO
Základní galvanický oddělovač pro analogové HD-kamerové systémy s integrovaným UTP Video Balun (UTP conveter). Chrání rekordérů a kamery proti přepětí během bouřek a zemní smyčky potenciálů, často se vyskytující v případě, je-li zařízení instalována na kovových konstrukcí.
Odstraňuje obrazový šum, způsobený případných rozdílů a různých zdrojů energie pro jednotlivá zařízení


HSO-1F-EXT
Advanced Video galanic oddělovač navržen tak, aby analogové HD-kamerové systémy, integrované s vysoce kvalitní přepěťovou ochranu (účinnost až 10kA).
MOSFET pojistky vestavěné dále zvyšuje úroveň ochrany proti potenciálů a snižuje riziko poškození video balun přes zdlouhavé a opakující se přepěťových špiček. Doporučuje se pro instalaci na stožáry, stožárů a v průmyslovém prostředí.


HST-1F-EXT
Advanced Video galanic oddělovač navržen tak, aby analogové HD-kamerové systémy, integrované s vysoce kvalitní přepěťovou ochranu (účinnost až 10kA) a UTP Video balun UTP (převodník). MOSFET pojistka vestavěná zvyšuje úroveň ochrany proti potenciálů a eliminuje riziko poškození video balun přes zdlouhavé a opakující se přepěťových špiček. Doporučuje se pro instalaci na stožáry, stožárů a v průmyslovém prostředí