Přepěťové ochrany pro elektronických zabezpečovacích systémů

01-04-2021

     Zveme vás, abyste se seznámili s produkty přepěťové ochrany elektronických bezpečnostních systémů. Během procesu návrhu jsme vzali v úvahu specifičnost provozu poplachových panelů, rozmanitost jejich designu a konfiguraci signálu. Vytvořili jsme univerzální a účinná řešení pro ochranu před účinky blesku a přepětí. Poskytují ochranu obvodům obvodů poplachových zón, napájení, komunikačních sběrnic a obvodům sirén. Použití technologie MOSFET vedlo k vytvoření produktů s vysokou ochrannou účinností a kompatibilitou s téměř všemi výstražnými systémy dostupnými na trhu.

 

Přepěťové ochrany pro elektronických zabezpečovacích systémů

Produkty jsou k dispozici jako vícekanálové moduly nebo samostatné přepěťové ochrany. Jsou namontovány v blízkosti hlavních prvků výstražného systému. Náš systém přepěťové ochrany lze flexibilně přizpůsobit v závislosti na velikosti výstražného systému, konfiguraci, počtu a typu zařízení.

Vícekanálové moduly jsou namontovány ve vyhrazeném krytu s pohodlným přístupem k připojením a ochranou proti neoprávněné manipulaci. Jeho konstrukce umožňuje omezit montážní činnosti, usnadnit připojení uzemnění a uspořádat výstražné kabely. Pouzdro lze namontovat normálně nebo obráceně (180 stupňů), takže existují různé konfigurace pro montáž ochranných modulů a přístup k připojovacím svorkám.

 

Kromě vícekanálových ochranných modulů jsou k dispozici také samostatné přepěťové ochrany instalované na straně detektoru - v miniaturních pouzdrech a pouzdrech montovaných na DIN lištu.


Naše nabídka bude pravidelně rozšiřována o nové produkty v závislosti na poptávce na trhu a dotazech zákazníků.

 

>>> ZOBRAZIT PRODUKTY >>>