Přepěťová ochrana řady ENG

27-01-2022

Zveme vás, abyste se seznámili s jediným chráničem v naší nabídce bez nutnosti uzemnění, který je založen na řešení Extreme No Ground. Je určen k ochraně LAN sítě, ve které jsou problémy s připojením PE zemnící linky k vybraným kamerovým bodům nebo jiným koncovým zařízením. Pro dosažení plné účinnosti svodiče přepětí řady ENG je nutné použít na druhé straně kabelu minimální omezovač řady PRO (v 1-kanálové nebo vícekanálové verzi) a opatřit jej odpovídajícím uzemnění.

V nabídce Ewimaru jsou omezovače, které chrání před účinky přepětí a výboje blesku i vandalismu, jako je například provoz paralyzérů. Individuálně chrání každý přenosový pár před přepětím indukovaným uvnitř každého páru a
v jednotlivých sadách párů sloužících k napájení PoE.

 

výhody:

Kompatibilita - pracují se sítěmi LAN 10-BaseT a 100-BaseT, založenými na kabelech kategorie UTP 5 nebo 6.
Rozměry - malá velikost zařízení znamená, že je lze úspěšně instalovat do malých krytů. Z tohoto důvodu je ideálním řešením pro ochranu CCTV IP kamer, které mají vyhrazené montážní boxy pro ukrytí příslušenství.
Technologie MOSFET - díky použití technologie MOSFET produkty účinně eliminují přepětí uvnitř přenosových vedení a jsou málo náchylné k poškození v důsledku dlouhotrvajících rázových proudů.

 

Doporučujeme vám přečíst si nabídku: https://ewimar.pl/pl/zabezpieczenie-przepieciowe-lan-do-kamer-ip-ptf-51-eng-poe-micro.html