Modulární ochranné prvky - přizpůsobené každé instalaci

07-03-2024

Moduly PTU-54 a PTF-54 jsou zařízení zodpovědná za ochranu proti přepětí prvků instalace, jako jsou: IP kamery, PoE switche a WiFi přístupové body. Spolupracují s PoE napájením v mnoha standardech IEEE, včetně: 802.3af, 802.3at a 802.3bt - typ 3 (HiPoE, UPOE). Mohou být použity v LAN sítích v standardu 10Base-T a 100Base-T.

Moduly řady EXT navíc využívají technologii MOSFET, díky které dosahujeme velmi vysoké úrovně ochrany - jak proti přepětí, tak proti náhlým skokům rozdílů potenciálů. Vynikající parametry přenosu dat a vysoká odolnost proti nárazům jsou dosaženy díky použití desek PCB s velkým množstvím mědi a přesnému vedení obvodů.

V PTF-54 jsou na obou stranách modulu (chráněné - DEVICE a nechráněné - LINE) použity RJ-45 zásuvky, díky čemuž mohou být moduly připojeny k dalším patch panelům, které slouží jako konečné body pro kabely. V PTU-54 je nechráněná strana vybavena LSA konektory, které umožňují přímou montáž kabelů.

Moduly jsou určeny pro montáž do pouzder vyrobených z ABS PTU/PTF-5-BOX (1 ks), PTU/PTF-5-BOX-DIN a do panelů PTU/PTF-5-RACK (až 4 ks). Použitím modulů různých modelů v jednom panelu získáme systémy s různým účelem a úrovní ochrany.

Zveme vás k seznámení s nabídkou:

https://ewimar.pl/category/cs/4-kanalove-prepetove-ochrany