Jubileuszowy 20 SPIN (28/29 września 2022) - relacja

26-10-2022

Účelem cyklicky organizovaných setkání v rámci SPINu je spoluvytvářet přátelské prostředí pro konstruktivní diskuse, věcnou výměnu poznatků o výzvách a příležitostech, které se objevují v odvětví slaboproudých instalací a směrech vývoje trhu.

Zástupci Ewimaru na propagačním stánku připraveném pro tuto akci v hotelu Bania (Białka Tatrzańska) představili zásady, které je třeba dodržovat při výběru chráničů. Podělili se s účastníky o mnohaleté znalosti a zkušenosti získané při tvorbě návrhů bezpečnostních systémů s využitím svodičů přepětí. Hovořili o produktech věnovaných těmto systémům: alarm, LAN a uzavřený televizní okruh. A také o rozdílech v úrovních ochrany, které produkty Ewimar charakterizují.

Program akce zahrnuje: přednášky vystavovatelů, workshopy a networking. Tato setkání umožnila konfrontovat názory, domněnky a problémy s těmi, kteří razí cestu průmyslu. Získané znalosti mají bezesporu jedinečné postavení a jejich plody lze spotřebovat v rámci výsledných projektů, produktů a sítí kontaktů - trvalých profesních vztahů.

Videoreportáž: https://www.youtube.com/watch?v=Id4YFxDrgSc 

 

Rádi bychom poděkovali organizátorům a účastníkům za účast na setkání a za tolik přednášek na našem stánku. Uvidíme se u dalšího vydání!