Jaký je rozdíl mezi řadou LAN chráničů Ewimar?

09-02-2023

Často se setkáváme s otázkou, jaký chránič bude vhodný pro vaše LAN / CCTV instalace...? Než odpovíme, vždy se snažíme získat co nejvíce informací o typu kabelů a jejich uspořádání a také umístění koncových zařízení. Díky tomu jsme schopni zvolit tu nejvhodnější námi nabízenou úroveň ochrany. Zveme vás, abyste se seznámili s charakteristikami produktové řady:

Řada ECONOMICAL je určena pro zařízení instalovaná pouze uvnitř budovy (s výjimkou průmyslových zařízení). Poskytuje ochranu na úrovni 100A na vodič a je relativně levným řešením.

Řada PROFESSIONAL má zvýšenou účinnost s možností přepravy vysoce hodnotných nákladů. Vestavěné dva stupně ochrany s oddělovacím zpožďovacím vedením ve formě vysokovýkonných rezistorů poskytují ochranu na úrovni 2,5 kA na jádro kabelu.

Řada EXTREME je nejmodernější řešení přepěťové ochrany s ochranou na úrovni 2,5kA na jádro kabelu. Kromě komponentů použitých v řadě PRO mají navíc třetí stupeň ochrany v podobě superrychlých pojistek MOSFET s automatickým resetem. Velmi účinně chrání před náhlými proudovými impulsy, které vznikají při výbojích a potenciálových rozdílech. Pojistka MOSFET automaticky detekuje nárůst proudu a během 1 µs přeruší chráněný obvod. Důležité je, že po potlačení přepětí ochrannými prvky je spojení okamžitě obnoveno.

Zveme vás, kontaktujte nás - bude to pro nás potěšení! :)