Distributory a separátory pro sběrnici RS-485

26-03-2024

Vítejte při seznámení s naší nabídkou zesilovačů signálu sběrnice RS-485. Díky použití separátoru je možné zvýšit původní počet koncových zařízení v instalaci založené na 2-vodičových systémech sběrnice RS-485. Separátory sběrnice RS-485 jsou také zařízení, která eliminují rušení přenosu v průmyslových instalacích, které vznikají v důsledku rozdílu potenciálů. V současné době jsou největším zájmem produkty:

EW-485/1/2/So - vyznačuje se plnou propustností datových paketů v obou směrech (half duplex), v rozsahu přenosových rychlostí až 500 kbaud. Po ukončení vysílání rychle uvolňuje přenosovou linku, což je důležité pro efektivní konfigurace. Používá se v bezpečnostních systémech, CCTV, přístupové kontrole, průmyslové automatizaci (může být použit v sítích Modbus RTU).

EW-485/4/2/So - je dvousměrný zesilovač a rozdělovač signálů telemetrie, využívající sběrnici RS-485 s přenosovou rychlostí až 500 kbaud. Umožňuje rozšíření sítě až na 512 zařízení při použití nízkoimpedančních řadičů v připojených zařízeních. Distributor se skvěle osvědčuje v systémech CCTV, přístupové kontrole a průmyslové automatizaci pro dosažení hvězdicové topologie, kde porucha (zkrat) jedné větve nezpůsobí blokaci přenosu na ostatních větvích. Každý výstup má přepínatelný terminační rezistor 120 Ohm.

Zveme vás k seznámení s další nabídkou:

https://ewimar.pl/category/cs/separatory-zabezpieczenia-dystrybutory-rs485