19 SPIN online - setkání s designéry, podzimní vydání pro designéry z celého Polska 20. října!

13-10-2021

Účelem cyklicky organizovaných setkání v rámci SPIN je spoluvytvářet přátelské prostředí pro konstruktivní diskuse, věcnou výměnu poznatků o výzvách a příležitostech, které se objevují v průmyslu nízkonapěťových instalací, a směrech rozvoje trhu.

V rámci přednášky bude Mirosław Gondek (Ewimar) - konstruktér elektronických zařízení, vývojář a programátor mikroprocesorových zařízení, diskutovat o fenoménu přepětí a jeho rizicích v rámci tématu: PŘEPĚŤOVÉ ARRESTERY - proč by měly být používány v teletechnických projektech? (20. října, 10:50 - 11:25). Zveme vás, abyste se dnes zúčastnili této akce. Registrace: https://spinonline.lockus.pl/rejestracja/.

Po přednáškách bude následovat sekce Otázky a odpovědi s dotazy řečníkům, během níž budete moci získat odpovědi na otázky obtěžující účastníky. Po přednáškách vás zveme do virtuálního stánku připraveného Ewimarem, kde budete moci zobrazit nabídku produktů a stáhnout materiály související s nabídkou.

Možné budou také video konzultace se zástupci společností, kteří pomohou rozptýlit pochybnosti ohledně výběru řešení v souladu s očekáváním klienta. Během on-line setkání proběhnou soutěže o atraktivní ceny! Doporučujeme aktivní poslech prezentace a ostražitost, abyste mohli ve správnou chvíli uvést správnou odpověď na otázku a vyhrát cenu.