Prepäťové ochrany pre poplašné systémy

01-04-2021

     Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s výstražnými systémami výrobkov na ochranu proti prepätiu. Počas procesu návrhu sme brali do úvahy špecifickosť činnosti zabezpečovacích panelov, rozmanitosť ich prevedenia a konfiguráciu signálu. Vytvorili sme univerzálne a účinné riešenia na ochranu pred účinkami blesku a prepätia. Poskytujú ochranu obvodom obvodov poplachových zón, napájacím, komunikačným zberniciam a obvodom sirén. Výsledkom použitia technológie MOSFET bolo vytvorenie produktov s vysokou ochrannou účinnosťou a kompatibilitou s takmer všetkými poplachovými systémami dostupnými na trhu.

 

Prepäťové ochrany pre poplašné systémy

Výrobky sú dostupné ako viackanálové moduly alebo ako samostatné prepäťové ochrany. Sú namontované v blízkosti hlavných prvkov výstražného systému. Náš systém prepäťovej ochrany je možné flexibilne prispôsobiť v závislosti od veľkosti výstražného systému, konfigurácie, ako aj počtu a typu vybavenia.

Viackanálové moduly sú namontované v samostatnom kryte s pohodlným prístupom k pripojením a ochranou proti neoprávnenej manipulácii. Jeho konštrukcia umožňuje obmedziť montážne činnosti, uľahčiť pripojenie uzemnenia a usporiadať výstražné káble. Kryt je možné namontovať normálne alebo obrátene (180 stupňov), takže existujú rôzne konfigurácie pre montáž ochranných modulov a prístup k pripojovacím svorkám.

 

Okrem viackanálových ochranných modulov sú k dispozícii aj samostatné prepäťové ochrany nainštalované na strane detektorov - v miniatúrnych krytoch a na DIN lište.

Naša ponuka bude pravidelne rozširovaná o nové produkty v závislosti od dopytu na trhu a požiadaviek zákazníkov.

 

>>> POZRI PRODUKTY >>>