Z police Ewimar: Zvodiče prepätia

15-03-2021

Správne zvolené zvodiče prepätia zaručujú bezpečnosť telekomunikačného zariadenia. Nekontrolované zvýšenie napätia vo vodičoch môže viesť k poškodeniu alebo dokonca zničeniu pripojené zariadenia.

Predtým, ako prídete o cenné dáta alebo zariadenia, a ešte viac, ak k opísanej situácii došlo mieste, stojí za zváženie typy prepäťovej ochrany dostupné na trhu. Je potrebné pripomenúť, že priame výboje zodpovedné za škody, aj keď sú štatisticky veľmi zriedkavé, môžu mať deštruktívny dopad v jednej budove. v okruhu niekoľkých stoviek metrov.

Prepätia sú javy, ktoré sa vyskytujú nielen v elektrických inštaláciách, ale aj v teletechnických zariadeniach. Zvodiče sú určené na ochranu týchto inštalácií prepäťové napätie (SPD) určené pre konkrétne typy inštalácií.

Účinný obmedzovač prepätia slúži na ochranu elektronického zariadenia pred energiou generovanou bleskom a potenciálmi generovanými medzi vodičmi. Špecialisti spoločnosti Ewimar vyberajú zariadenia takým spôsobom, aby bola každá inštalácia čo najlepšie chránená, v závislosti od umiestnenia koncových zariadení.

Odporúčame vám, aby ste sa oboznámili s ponukou (zvodiče prepätia): https://ewimar.pl/webpage/pl/jak-wybrac-odpowiednie-ograniczniki-przepiec.html

Potrebujete zvoliť riešenie, ktoré splní vaše očakávania? Stojí za to kontaktovať s našim technickým oddelením. Navrhneme riešenie šité na mieru vašim potrebám.

 

+48 22 691 90 65

projekty@ewimar.pl