EWIMAR na online konferencii SPIN Extra 2021!

01-04-2021

Pozývame vás na Stretnutie projektantov nízkonapäťových inštalácií - Spin Extra 2021. Ide o cyklické podujatie zamerané na vytvorenie podmienok pre bezplatnú výmenu vedomostí a kontaktov v slaboprúdovom priemysle.

Už 18 rokov sa dizajnéri stretávajú s výrobcami a distribútormi, aby spoločne vytvorili hodnotné prostredie pre konfrontáciu s poznatkami o najnovších technológiách a priemyselných riešeniach.

Tento rok sa podujatie SPIN Extra 2021 s Ewimarom uskutoční 17. marca tohto roku. (výnimočne v on-line vzorci). Vo forme webinárov predstavia zástupcovia priemyslu informácie o trendoch, technologických inováciách a potrebách slaboprúdového priemyslu.

Po vypočutí prednášky budú mať účastníci podujatia k dispozícii online stánky špeciálne pripravené pre túto príležitosť. Jeden z nich bude mať dizajnérov @Ewimar. Odpovia na vaše otázky a prediskutujú možnosti použitia prístrojov na ochranu proti prepätiu v projektoch v závislosti od typu zariadenia - to všetko s cieľom poskytnúť zákazníkovi spoľahlivé a úplné systémy šité na mieru jeho individuálnym potrebám.

Čakáme na vás, odkaz na registráciu: https://spin.lockus.pl/

Správa z udalosti už čoskoro!


Viac informácií o našich riešeniach nájdete na: www.ewimar.pl